dinsdag 8 februari 2011

Sabotage, Straatciatella en DJ Substar @ De Gonz


11 februari staat er in de Gonz een heel vet HipHop feest gepland!
2 Goudse Acts zullen acte de présence geven: allereerst Straatciatella, een groep die voor de mensen die de Goudse HipHop scene een beetje volgen eigenlijk al geen introductie meer nodig heeft.
MC’s Pieta & Pepster en producer  GoodMan staan garant voor een feestje! Sterke teksten, dikke beats en een energieke live performance: Voetjes van de vloer en vuisten in de lucht!

Daarnaast speelt deze avond de hiphop/rock band Sabotage, deze groep heeft in haar korte bestaan al een geduchte live reputatie opgebouwd en weet met hun energieke crossover in de stijl van Rage Against the Machine en Urban Dance Squad menig zaal op z’n kop te zetten. Maick, Kirsty en Maarten speelden eerder samen in de poppunk band the Mondegreens en leggen nu het fundament waarop MC’s Nick en Ryan hun ding doen,  politiek geëngageerd maar met een knipoog. Hiphoppers en Metalheads vinden elkaar in de Moshpit die bij Sabotage geheid ontstaat!

Als klap op de vuurpijl zal DJ Substar de avond afsluiten, Substar maakt deel uit van het Rotterdamse dubstep collectief Dubberz en draaide onder andere in Off Corso, Watt en WaterfrontRotterdam.

Van alles wat dus en voor ieder wat wils! Deze avond mag je niet missen!

Practische zaken:
adres: Turfsingel 36
prijs: €6,- voor niet leden / €3,- voor leden
tijd: Deur open 21.00 uur

check ook www.degonz.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten